Dscf7880

Omtrent Corona...

Wij stoppen... en we doen voort!

Liefste klanten,

Beste afnemers, leveranciers, buren, sympathisanten...

18 jaar lang hebben wij met volle goesting de Patiron uitgebaat. Het was een klein warm nest, een plek met een ziel, waar we dagelijks eenvoudige, eerlijke gerechten bereidden en waar we duizenden quiches hebben gebakken. We waren een horeca-zaak, maar voelden ons misschien wel in de eerste plaats een buurtwinkeltje. We haalden veel voldoening uit de persoonlijke contacten met de klanten, de buren, ...

We hebben recent besloten om een punt te zetten achter dit mooi verhaal. Het aflopen van het huurcontract is de aanleiding, maar het Corona-jaar speelt zeker ook (nog steeds) een rol.

We stoppen dus met het eethuisje/winkel aan het Sluizeken.

Al die tijd zijn wij met ons team (!) blijven werken in ons productie-atelier, waar we bio-quiches bakken voor winkels, en daar gaan we nu volledig op focussen. Het is dus ook een positieve keuze, namelijk om de energie te bundelen en te focussen op die ene poot van het bedrijf.

Dat betekent dat we ons voorlopig exclusief toeleggen aan het leveren van een specifiek gamma van biologische quiches aan professionele klanten.

We willen iedereen die op een of andere manier betrokken is geweest bij ons verhaal van harte bedanken!

Warme groeten,

Veerle en Wim